Direktlänk till inlägg 16 februari 2008

Inget gym - Inget problem!

Av Rickard Lundquist - 16 februari 2008 20:16

Bra liten film som snabbt och effektivt visar att för en absolut majoritet av alla människor klarar sig utmärkt med bara sin kroppsvikt för att bygga -styrka- (och inte bara uthålighet vilket de flesta tränar med kroppsvikten...)


Så bara för att ni inte har råd med ett gym eller har tid att ta er till ett gym betyder det inte att ni har en "anledning" till att skita i att träna. Hård fokuserad kroppsvikts träning kommer ge bra mycket mer styrka och resultat än majoriteten av de som tränar på gyms favorit rutin = massa bicep, lite triceps, en gnutta axlar och massa bänkpress. För att inte nämna ge er relativ styrka i elitklass om ni blir duktiga på träning med kroppsvikten.


....Och för att klara att bygga upp till avancerade styrkebyggande variationer av kroppsviktsräning tryck på kategorin "kroppsviktsträning" här i bloggen så ska jag så grundligt jag förmår bygga upp från grunden och uppåt i kroppsviktstränings variationer. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Rickard Lundquist - 18 februari 2008 22:06

Från Defrancos gym...

Av Rickard Lundquist - 18 februari 2008 21:39

En off-topic post men en viktig sån, alla som kan tänkas ha blivit påverkade av medias "pitbull"/kamphunds hysteri tycker jag ska se den lilla filmen ovan. Min personliga erfarenhet är att Pitbulls, American staffordshire terriers, Staffordshire Bull...

Av Rickard Lundquist - 18 februari 2008 21:19

Intressant film!

Av Rickard Lundquist - 18 februari 2008 20:06

Under är en länk till John Berardis artikel "7 habits of highly effective nutritional programs" : http://www.johnberardi.com/articles/nutrition/7habits.htm (klistra in länken i webläsaren)   Det är en välskriven artikel så är ni hemma på engelska så ...

Av Rickard Lundquist - 16 februari 2008 21:22

Fortsätning på förra filmen...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se